Hoidot

Hoidoista

Hoitotilanteen on tarkoitus olla rauhallinen ja kiireetön, jolloin voi pysähtyä IMG_4985hetkeksi ja unohtaa arkiset askareet. Hoidot on tarkoitettu; hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja kohentamiseen, lievittämään erilaisia kipuja, poistamaan stressiä ja rentouttamaan.

Hoidot aktivoivat aineenvaihduntaa, joten on tärkeää juoda vettä reilusti jo ennen hoitoon tuloa ja sen jälkeen. Näin kuona-aineet pääsevät kehosta pois ja hoito tehostuu. Autan mielelläni sinulle sopivan hoidon valitsemisessa. Lopuksi olen varannut sinulle noin puoli tuntia aikaa nauttia vettä ja lämmintä yrttijuomaa.

Hoitojen kuvaukset ovat minun tapani tehdä kyseisiä hoitoja.

Klassinen hieronta on perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan pehmeiden kudosten muokkausta erilaisilla hieronta otteilla – esimerkiksi käsillä painellen, sivellen ja venyttäen. Hieronta voidaan tehdä koko vartalolle tai jonkin osa-alueen esim. jalkojen-, käsien- ja hartiaseudun lihaksille. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, lisää hapen ja ravinteiden kulkua sekä poistaa kuona-aineita. Hieronta rentouttaa lihaksia ja poistaa näin myös lihasjäykkyyskipuja sekä parantaa nivelten liikkuvuutta. Klassinen hieronta nopeuttaa myös ihokudoksen uusiutumista ja rauhoittaa keskushermostoa. Hieronnan yhteydessä voidaan lisäksi halutessa käyttää kuumia kiviä sekä imukuppihierontaa. Kokeile klassista hierontaa lihasjäykkyyteen, nivelkipuihin, stressin oireisiin ja  ruuansulatusvaivoihin.IMG_3215 – Kopio – Kopio

Kuumakivihieronta on hierontaa, jossa käytetään apuna lämpimiä kiviä. Kivet ovat sileitä ja liikkuvat kevyesti öljytyllä iholla. Käytän kiviä hieronnan tukena ja apuna lihasten rentouttamisessa. Hoito rentouttaa ja aktivoi aineenvaihduntaa.

Lymfaterapia Manuaalinen lymfahoito on kehon imunestekierron auttamista pehmeästi pumpaten. Lymfahoito vaikuttaa siis nestekiertoon, parantaa unen laatua sekä palautumista ja vahvistaa immunologista toimintaa. Lymfahoito poistaa turvotusta, rentouttaa, lieventää kipuja ja vahvistaa kehon omaa puolustusmekanismia.

Hoitoa kannattaa kokeilla erityisesti nestekierron parantamiseen, stressioireiden vähentämiseen, rentoutumiseen ja unenlaadun parantamiseen.

Intialainen päähieronta on rentouttava, rauhoittava, verenkiertoa vilkastuttava sekä aivotoimintaa virkistävä hoitomuoto, joka tehdään tuolilla istuen. Hoito tapahtuu tuolilla istuen. Intialainen päähieronta aloitetaan niska-hartia -alueelta ja käsivarsista, jonka jälkeen siirrytään käsittelemään pään alue, myös kasvot ja korvat. Pään aluetta käsiteltäessä voidaan siirtyä myös hoitopöydälle, jolloin rentoutuminen on monesti helpompaa. Hoidon aikana ja sen jälkeen olo on miellyttävän rentoutunut.

Hoitoa kannattaa kokeilla stressioireiden poistamiseen, rentoutumiseen, päänahan verenkierron elvyttämiseen, unenlaadun parantamiseen, luovuuden ja oppimiskyvyn parantamiseen. Soveltuu myös ryhmähoidoksi.

Ki-energiahieronta  on koko kehon intialainen energiahieronta.
Hoidossa hierotaan rytmisin sivelytekniikoin jalat, selkä, kädet, rinnan ja vatsan alue sekä lopuksi kasvot ja pää. Hoidon aikana tasapainotetaan chakroja ja marmapisteitä (=nadeilla olevat energiapisteet vrt. akupisteet /kiinalainen lääketiede).

Intuitiivinen energiahoito/Reiki on ikivanha kokonaisvaltainen hoitomuoto. Se avaa kehon energiakanavia ja tasapainottaa sekä harmonisoi ihmisen energiajärjestelmää, joka auttaa kehoa voimaan tasapainoisemmin fyysisesti ja psyykkisesti. Hoito tehdään vaatteiden päältä hoitopöydällä tai istuallaan. Hoitaja välittää asiakkaalle käsiensä kautta energiaa. Hoito kestää noin tunnin ja on yleensä erittäin rentouttava.

Hoitoa kannattaa kokeilla erityisesti stressioireiden vähentämiseen, rentoutumiseen, unenlaadun parantamiseen.


Olen saanut koulutuksen myös seuraaviin hoitoihin, mutta olen jättänyt ne pois hoitolistalta vähäisen kysynnän vuoksi.

Aromahieronta. 

Vyöhykehieronta 

Ajara -kasvohoito

QuantumTouch

Vauvahieronta